Today.ua

Київстар запустив нові тарифи на інтернет для однієї категорії абонентів: названа вартість

Київстар пропонує підключити новий тарифний план своїм корпоративним абонентам, у вартість якого входить безлімітний інтернет. Вартість нового тарифу "Масштабуйся" складає 300 гривень на місяць.

Перевагою нового тарифу є необмежений трафік і швидкість до 100 Мбіт/с. У вартість послуги також входить акційний пакет "Додати промо" вартістю 5 грн, який дозволяє відправляти текстові повідомлення з платформи ADWISOR на вигідних умовах.

Кількість SMS-повідомлень має не перевищувати 625 грн на місяць. За більшу кількість доведеться доплачувати. Пакет повідомлень буде нараховуватися щомісячно після поповнення рахунку.

Новий тариф "Масштабуйся" доступний абонентам до підключення з 10 серпня. Детальніше про новинку можна дізнатися у мобільного оператора за номером 477, або на сайті компанії Київстар. Там можна заповнити онлайн-форму, і з вами зв'яжеться оператор колл-центру, щоб допомогти підключити послугу.

Пакет для розсилки SMS "Додайте промо", що входить у тариф "Масштабуйтесь", дає можливість надсилати потенційним клієнтам повідомлення через платформу ADWISOR на спеціальних умовах. 

Щоб користуватися пакетом, абонентам потрібно буде оформити документи на підключення інтернету та платформи ADWISOR, після чого вони отримають доступ до персонального кабінету та зможуть надсилати повідомлення своїм бізнес-клієнтам.

Нагадаємо, Київстар роздає абонентам гроші на бонусний рахунок за покупки смартфонів у мережі своїх магазинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ