Today.ua

“Нафтогаз“ пропонує українцям на 40% дешевше тарифи, ніж у інших постачальників газу

"Нафтогаз" є одним з найбільших постачальників газу в Україні. За п'ять місяців роботи відкритого ринку газу, клієнтами компанії стали 300 тисяч нових споживачів. Щоб залучити ще більше користувачів, ціни на газ для українців в компанії зробили нижче на 40%, ніж у конкурентів.

Українці мають право самі обирати собі постачальників газу. Вартість блакитного палива, зокрема абонплати за розподіл, в регіонах України відрізняється. У кожного облгазу є постійні витрати: на зарплати, на утримання мережі, на модернізацію. І чим менше споживачів припадає на організацію, тим вище буде сума в платіжці.

В "Нафтогазі" повідомили, що щодня компанія отримує 12 000 - 14 000 нових заявок на приєднання до газопостачання. У зв'язку зі збільшенням кількості клієнтів, компанія розвиває додаткові online-сервіси, на яких можна контролювати витрати на газ, оплачувати рахунки, вирішувати газові питання, тощо.

"Зараз наша частка ринку становить 4%. Але на 2021 заплановано масштабне розширення. Ми залучаємо партнерів з банківського, поштового та інших секторів, щоб подати заявку на приєднання до ДК «Нафтогаз України» було максимально просто і зручно", - повідомили в "Нафтогаз ".

Щоб стати клієнтом "Нафтогазу", необхідно заповнити заявку на сайті gas.ua, або через Приват24. Також оформити заявку можна в режимі офлайн - через відділення банку ПУМБ і регіональних партнерів.

Раніше повідомлялося, у кого з облгазів найдоступніша ціна на доставку газу по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ