Today.ua

Нафтогаз: українці у трьох регіонах по-новому передаватимуть показники лічильників газу

Нафтогаз повідомив, що українці по-новому передаватиму показники лічильників газу. Зміни стосуватимуться споживачів у трьох регіонах країни.

Представники компанії "Нафтогаз" повідомили клієнтів про зміни у подачі показань газових лічильників з 28 липня. Йдеться про споживачів із Вінницької, Дніпропетровської та Сумської областей, які користуються послугами монополіста на ринку. Тепер це доступно лише через сервіси my.gas.ua:

"Шановні клієнти АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Вінницягаз" та АТ "Сумигаз". Тепер передати свідчення лічильника та скористатися іншими сервісами обліку газу ви можете через ресурси ДК "Нафтогаз України", - зазначили у Нафтогазі.

Будь-які інші способи передачі показань будуть некоректними. Детальну інформацію можна дізнатись у службі підтримки:

Тарифи на газ для побутових споживачів у серпні

У серпні для побутових споживачів діють базові тарифні плани природного газу. 12 постачальників оприлюднили річні цінові пропозиції. Вони діятимуть до 1 травня 2024 року.

Вартість комунальної послуги залишилася незмінною. України оплачуватимуть її відповідно до вимог компанії, яка надає блакитне паливо. Йдеться про суми у межах 7,70-9,99 грн за кубометр.

Більшість (близько 98% – 12,4 мільйона) побутових споживачів газу в Україні обслуговуються в Нафтогазі та купують паливо по 7,96 грн за кубометр.

Раніше Нафтогаз повідомив, що субсидії на газ в Україні призначатимуть по-новому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ