Today.ua

Ощадбанк оприлюднив важливу інформацію для своїх клієнтів

Ощадбанк опублікував важливу інформацію, яка стосується всіх власників карток цієї фінустанови. Банк вирішив продовжити дію усіх карток, незалежно від дати їхнього випуску і терміну служби, включаючи картки ВПО.

Про це стало відомо з публікації прес-служби Ощадбанку.

У зв'язку з війною багато українців виявилися відірваними від рідного дому, а деякі, то й зовсім перебувають за межами своєї країни. При цьому з початку військових дій в багатьох із них уже або минув термін дії їхніх банківських карток, або добігає кінця. Проте далеко не завжди і не всі мають можливість відвідати відділення Ощадбанку, щоб замінити картку на нову. Особливо ті, хто перебуває за кордоном, або проживає в зоні активних бойових дій.

Тому в Ощадбанку, вже не вперше, вирішили продовжити термін дії всіх карток до 31 грудня 2023 року. Причому незалежно від того, коли спливає термін дії картки – вже завершився у попередні місяці, або тільки має завершитися на відрізку з 1 вересня до 31 грудня.

Причому клієнтам не потрібно буде особисто наносити візит до Ощадбанку або навіть звертатися до нього онлайн. Термін дії всіх карток буде продовжено автоматично.

А це означає, що з такими картками можна буде виконувати той самий спектр операцій, що і з картами, в яких ще не вийшов термін придатності: робити грошові перекази через інтернет-банкінг, знімати кошти в банкоматі, розраховуватися в магазині та отримувати перекази коштів на картку.

Однак нові карти, якщо вони вже перевипущені Ощадбанком, все ж таки слід буде забрати у відділенні та користуватися вже ними.

"Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час", - уточнили в банку.

Нагадаємо, клієнти Ощадбанку скаржаться, що банк встановлює ліміти на зняття готівки з карток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ