Today.ua

Ощадбанк підвищить тарифи для деяких клієнтів з 1 жовтня: кого торкнуться зміни

Ощадбанк змінить тарифи для власників деяких платіжних карток вже з 1 жовтня. Про нові зміни повідомляється на сайті фінустанови.

Так, зміни торкнуться власників карток Mastercard World Elite та Visa Infinite, які підключені до тарифних пакетів "Мій комфорт", "Дитяча карта", "Мій рахунок", "Моя картка", "Зарплатний".

У деяких тарифних пакетах Ощадбанк також скасує комісію за зняття готівки за межами країни у сумі до 10 тисяч гривень щомісяця, яка на сьогоднішній день ще є.

В Ощадбанку також додали, що змінили низку тарифів з грошових переказів через "Ощад 24" та банкомати. Нові тарифи діятимуть і на надання виписок на індивідуальні запити та на оформлення довіреностей.

Клієнти банку можуть ознайомитись із змінами в тарифах з 1 жовтня за посиланням.

Відомо, що Ощадбанк продовжив терміни фізичної ідентифікації одержувачів пенсійних виплат до кінця січня 2024 року. Для виплат внутрішньо переміщених осіб (ВПО) від ідентифікації в банку зовсім відмовилися.

Таким чином, до кінця поточного року навіть за відсутності ідентифікації держава не припинятиме виплату пенсій, зарплат і допомоги клієнтам, які з різних причин не пройшли процедуру. Також Ощадбанк не блокуватиме рахунки таким громадянам.

Раніше повідомлялося, що Ощадбанк продовжив срок дії всіх карток, незалежно від терміну служби. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ