Today.ua

Ощадбанк розповів про анулювання карт клієнтів до листопада

Ощадбанк розповів своїм клієнтам, що потрібно робити з банківськими картками, термін дії яких закінчується до 1 листопада. Саме до цієї дати в Україні офіційно продовжено карантин.

Клієнтів заспокоїли, заявивши, що банківські карти "Ощадбанку", видані внутрішньо переміщеним особам за тарифом "Мій рахунок", термін дії яких закінчується в період карантину, не блокуватимуться до 1 листопада. Про автоматичне анулювання карт після 1 листопада, в разі чергового продовження карантину, у фінустанові нічого не повідомили.

Якщо адаптивний карантин не продовжать, то випуск і доставка банківських карт буде і далі здійснюватися за графіком, і про їх прибуття в відділення "Ощадбанку" клієнтів повідомлятимуть СМС-повідомленнями. Забрати свою карту можна буде в обраному вами відділенні. Стара карта відразу ж буде деактивована після активації нової карти. Продовжені на період дії карантину карти можна використовувати, не дивлячись на закінчення терміну дії. Банкомати і термінали їх приймають.

Раніше повідомлялося, що з 1 січня 2021 року держава юридично перестане бути гарантом вкладів клієнтів державного Ощадбанку, а значить українцям варто подбати про збереження своїх коштів. Держава де-юре знімає з себе відповідальність за гроші клієнтів, і якщо банк визнають неплатоспроможним, то він не зобов'язаний буде повертати клієнтам їх гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ