Today.ua

“Ощадбанк“ зробив кредити для українців доступнішими: названо умови

"Ощадбанк" знизив ставки по своїх іпотечних кредитах до 0,5% - 2% для фізичних осіб при купівлі нерухомості на вторинному ринку. У прес-службі компанії розповіли, які кредитні ставки чекають українців у залежності від терміну дії кредитного договору та суми першого внеску.

Зазначається, що основна програма кредитування "Звичайно, зручно" зараз передбачає фіксовану ставку 13% річних в гривні на весь період кредитування - від 1 до 20 років за умови першого внеску від 50% вартості житла чи іншого нерухомого майна.

За програмою "Звичайно, 15" клієнти "Ощадбанку" зможуть оформити кредит за низькою ставкою - під 8% річних у гривні при першому мінімальному внеску від 20%. Такі умови будуть діяти перші 6 місяців кредитної угоди. Починаючи з 7 місяця, розмір ставки буде встановлено на рівні 13,49% у гривні на весь термін кредитування.

За програмою "Звичайно, житло" кредитна ставка зменшена на 1% - до 11,99%. Період дії кредитної угоди передбачає термін від 1 до 10 років при первинному внеску клієнта від 30% вартості майна. При цьому комісія за видачу кредиту відсутня.

У прес-службі "Ощадбанку" також повідомили, що за 10 місяців 2020 року фінустанова видала майже 1000 кредитів на суму понад 540 млн грн.

Раніше повідомлялося, що українці масово почали брати іпотечні кредити через те, що найбільші українські банки знизили процентні ставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ