Today.ua

“Ощадбанк“ зробив вигідними умови позик для своїх клієнтів

"Ощадбанк" підготував своїм клієнтам приємний сюрприз під кінець 2020 року. Всі бажаючі можуть скористатися програмою допомоги "Ощадбанку" і придбати в кредит новий автомобіль за вигідними умовами. Про всі подробиці програми розказано на Facebook-сторінці "Ощадбанку".

Клієнтам пропонують позику терміном до семи років з початковим внеском до 10%, залежно від вартості обраного автомобіля за ставкою в 0,01%. Таку позику можна взяти на 7 років. Розрахувати щомісячний платіж можна онлайн за допомогою кредитного калькулятора "Ощадбанку".

Також клієнти "Ощадбанку" мають можливо придбати б/в транспортний засіб з пробігом за окремими умовами. Розстрочка на такий автомобіль дається на період від 1 до 7 років, з переплатою від 7% до 15%. Зокрема, "Ощадбанк" пропонує фіксовану процентну ставку, що дозволяє чітко і прозоро оцінити вартість кредитного продукту і прорахувати всі можливі платежі.

Приховані комісії та інші незрозумілі для клієнтів платежі, на кшталт обов'язкового страхування життя від нещасних випадків, або штрафні санкції за дострокове погашення кредиту, "Ощадбанк" знімати не буде. Таким чином, клієнтам не доведеться переплачувати додаткові гроші при купівлі автомобіля, до того ж можна домовитися як про оплату рівними частинами, так і на будь-які фіксовані суми.

Раніше повідомлялося, що "Ощадбанк" порушує договори з клієнтами і списує з рахунків гроші для погашення "вигаданих" боргів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ