Today.ua

ПриватБанк розповів українцям, як знімати готівку без черг

ПриватБанк спростив своїм клієнтам процедуру зняття готівкових коштів з карт. Тепер українцям не потрібно буде стояти в чергах біля банкоматів, щоб зняти потрібну суму. Зробити це можна буде іншим зручним способом.

Замовити готівку можна тепер в онлайн-режимі. Послуга розрахована на тих клієнтів банку, які хочуть зняти з картки не менше 10 000 грн. У ПриватБанку докладно розповіли, як замовити потрібну суму онлайн, і забрати її в будь-якому зручному для клієнта відділенні.

Найпростіший спосіб - замовити потрібну суму грошей через додаток Приват24. У правому верхньому куті додатка натисніть значок "Чат", після чого виберіть послугу "Замовлення готівки". Далі клієнту ПриватБанку необхідно буде вказати, скільки саме коштів він хоче зняти з рахунку.

Останній крок - вказати адресу найближчого відділення, де буде зручно забрати гроші.

Коли заявка буде зареєстрована у Приват24, ПриватБанк надішле повідомлення з інформацією, де і коли можна забрати гроші. Дана послуга значно допоможе зменшити черги у відділеннях банках і біля банкоматів через тих людей, які дрібними купюрами знімають великі суми.

Нагадаємо, ПриватБанк масово урізує клієнтам кредитні ліміти, через що люди змушені відмовлятися від послуг банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ