Today.ua

ПриватБанк скасовує комісію за частину своїх послуг: що зміниться в роботі банку з 1 жовтня

ПриватБанк вимушено змінює умови надання деяких своїх послуг. Зокрема, фінустанова знижує тарифи на комісію як для індивідуальних користувачів, так і для юридичних осіб.

З 1 жовтня бізнес-клієнтам не потрібно буде платити додатковий відсоток за внесення готівкових коштів на рахунок. Від тарифу на післяопераційне обслуговування банк відмовиться повністю. Тарифні розцінки за внесення готівки на банківський рахунок за допомогою терміналів для самообслуговування становитимуть не сім, а всього лише п'ять гривень незалежно від внесеної суми.

Корпоративні клієнти більше не зобов'язані також сплачувати комісію за проведення внутрішньобанківських операцій, а за роботу з іншими банками потрібно буде заплатити три гривні. Комісія для зарахування готівки на банківський рахунок через касу як і раніше буде становити двадцять гривень.

Також з 1 жовтня буде зменшена комісія за зняття готівки з корпоративних карт, а також з карти "Ключ до рахунку" до одного відсотка. Тариф на нецільове поповнення даних карт складе половину відсотка.

В умовах карантину все більше банківських операцій люди почали виконувати дистанційно. Стояти в чергах більше не доводиться і банк робить все можливе, щоб зробити обслуговування своїх клієнтів якісним.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк став блокувати карти своїх клієнтів після нарахування на них коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ