Today.ua

ПриватБанк запустив послугу переказу грошей через Viber

ПриватБанк не так давно надав своїм клієнтам можливість оплачувати товари або послуги через месенджер Viber, а тепер українці можуть переводити один одному і гроші. У прес-службі державного банку України розповіли про переваги нової послуги, яка доступна через чат-бот у Viber.

Для оплати товарів і послуг досить натиснути кнопку в додатку і вибрати метод оплати - або через Apple Pay або Google Pay. Можна просто ввести номер банківської карти і перевести потрібну суму. Все це доступно завдяки платіжному методу оплати LiqPay.

Якщо ви хочете просувати свій бізнес через Viber, вам обов'язково потрібно буде підключитися до системи Liqpay, замовити розробку свого чат-бота, після чого надати йому дозвіл на прийом платежів.

У ПриватБанку переконали клієнтів, що здійснення переказу грошових коштів і всі платежі будуть надійно захищені, а процедура оплати товарів і послуг буде максимально швидкою. Українці також можуть переводити гроші один одному в Viber через сервіс Moneytou. Для цього необхідно вибрати одержувача серед контактів Viber - натиснути кнопку Gif і вибрати сервіс Moneytou - натиснути "Відправити переказ" і вибрати карту в цифровому гаманці Masterpass - ввести необхідну суму переказу і відправити гроші - підтвердити відправку повідомлення отримувача про надходження коштів.

Отримавши повідомлення про прихід коштів на карту, користувачеві необхідно відкрити карту в гаманці Masterpass для зарахування грошей, і отримані кошти автоматично будуть зараховані на обрану карту.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк вимагає від українців непотрібні довідки про сплату податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ