Today.ua

Приватбанк припиняє роботу усіх своїх сервісів: хто не підготувався, в того виникнуть проблеми

Найбільший український банк ПриватБанк припиняє роботу усіх своїх сервісів. Про це попереджає прес-служба банку. В інформації, опублікованій нею, зокрема, йдеться про те, що клієнти ПриватБанку не зможуть скористатися його послугами в ніч із суботи, 10 жовтня, на неділю, 11 жовтня.

Саме в цю ніч не працюватимуть ні термінали цієї фінустанови, ні банкомати, ні система Приват24. Цей період триватиме з 0:30 до 7:30 неділі, 11 жовтня. В цей час буде проводитися оновлення процесингу банку.

"Вибачте за можливі незручності", - звертаються банкіри до своїх клієнтів.

Щоби не відчувати незручності в той час, поки всі сервіси банку будуть недоступні, клієнтам варто подбати про це заздалегідь. Якщо вам потрібно переказати комусь гроші, то краще зробити це ще в суботу. Те ж саме можна зробити, якщо раптом вам вночі або удосвіта може знадобитися сума готівкою.

Краще також заздалегідь зробити всі необхідні платежі, щоб потім ви спокійно спали вночі, поки Приватбанк оновлюватиметься. Нагадаємо, деякі клієнти Приватбанку скаржаться, що при поповненні рахунків через термінал у них пропали гроші, вони просто "не дійшли" до карткового рахунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ