Today.ua

“Ощадбанк“ продовжив дію електронних пенсійних посвідчень, але не всім

У колл-центрі «Ощадбанку» повідомили, що для деяких категорій клієнтів банку терміни дії електронних пенсійних карт продовжили до 1 січня 2021-го року. Кому з громадян пощастило?

У зв'язку з важкою епідеміологічною ситуацією в Україні, керівництво «Ощадбанку» прийняло рішення продовжити дію електронних пенсійних посвідчень для однієї категорії найбільш економічно незахищених громадян. Йдеться про внутрішніх переселенців, які змушені були залишити свої будинки і майно, рятуючись від війни.

Переселенцям до 1 січня наступного року дозволили використовувати свої електронні пенсійні, всім іншим українцям, карти яких виявилися заблоковані в зв'язку з закінченням терміну дії. В «Ощадбанку» нагадують, що перевипуск електронних пенсійних посвідчень буде проведений в автоматичному режимі, власникам карт лише доведеться прийти в найближче відділення банку для отримання. Про необхідність отримання посвідчення власники отримають відповідне повідомлення на прив'язаний до пенсійного номер телефону.

«Хочемо звернути вашу увагу, що продовжити карту можливо саме по рахунках, які були відкриті як ВПЛ», - відзначили в колл-центрі банку. Всім іншим власникам електронних посвідчень, термін дії яких закінчився, необхідно з'явитися в «Ощадбанк», але при цьому, з огляду на погіршення ситуації з коронавірусом, не варто забувати про індивідуальні засоби захисту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Ощадбанк» і «Приватбанк» візьмуть під контроль всі грошові операції клієнтів. Які транзакції потрапляють під перевірку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ