Today.ua

ПриватБанк відповів Ротаню, який заявив про вилучення грошей з його банківської комірки

ПриватБанк відреагував на заяву, зроблену головним тренером молодіжної футбольної збірної України, Русланом Ротанем. Банкіри відповіли своєму клієнтові, що в своїй діяльності вони завжди керуються вимогами українського законодавства.

Нагадаємо, йдеться про публікацію в Instagram Ротаня, в якій автор акаунта пише, як місяць тому без його відома Державна фіскальна служба зламала його банківську комірку. Мовляв, комірка була розкрита в рамках кримінального провадження, яке до нього не має ніякого стосунку. Сам Ротань дізнався про це випадково, і негайно почав процес повернення своїх грошей. Завдяки грамотним юристам більшу частину грошей вдалося повернути, проте не всі. Третина суми, яка там зберігалася, не потрапила у протокол вилучення.

При цьому Ротань поскаржився на ПриватБанк і його співробітників, які дозволили зламувати  комірку без присутності її орендаря. Він пише, що дуже розчарований цим банком, який зовсім не цінує своїх клієнтів.

Так от, у Приватбанку заявили, що вся їхня діяльність підпорядкована українському законодавству, і вони лише виконали ухвалу суду, якою було передбачено відкриття комірки.

У банку також зауважили, що в судовій ухвалі не було вказано ніяких даних власника комірки, в тому числі і його імені. Був лише номер поштової скриньки депозитарію банку.

Крім того, ПриватБанк стверджує, що при відкриванні комірки здійснювався відеозапис, а також був зроблений повний опис усього, що в ній знаходилося.

"Навіть більше - в ящику знаходився листок обліку приходу і витрати грошей, і залишок в ньому збігався з тим, що було вилучено і внесено до опису правоохоронцями", - повідомили в банку.

Нагадаємо, ПриватБанк та Ощадбанк обіцяють взятися за своїх клієнтів. Всі банківські операції на суму понад 400 тисяч гривень ретельно перевірятимуться на предмет відмивання грошей або фінансування тероризму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ