Today.ua

ПриватБанк вимагає від українців непотрібні довідки: клієнти обурені

ПриватБанк інколи висуває своїм клієнтам неочікувані вимоги, які вони вважають дивними. Нещодавно музикант Євген Бардаченко поскаржився, що ПриватБанк вимагає від його матері, яка проживає в США і підв’язала в додаток Приват24 американський номер телефону, довідку про те, що вона не платить податки в Сполучених Штатах.

За словами музиканта, його мати регулярно відвідує свою дочку в США. Через карантин, їй довелося залишитися в Сполучених Штатах більше, ніж на 120 днів. Увесь цей час жінка сплачувала комуналку за квартиру в Україні через Приват24. Вона прив’язала американський телефон доньки до свого профілю, щоб банк надсилав їй у разі потреби якість підтвердження. Несподівано їй зателефонував представник ПриватБанку з проханням надати документ, що підтверджує те, що вона не є платником американських податків.

Євген Бардаченко вважає, что такими проханнями ПриватБанк намагається створити для своїх клієнтів додаткові проблеми, адже у подібних довідках насправді немає ніякої необхідності.

"Це як, знаєте, тобі говорять: "Ви винні у чомусь", а вам потрібно довести протилежне...", - зазначив музикант.

Нагадаємо, ПриватБанк запропонував своїм клієнтам послуги юридичного консультування та страхування будь-яких непередбачених витрат, пов'язаних з необхідністю отримання юридичної допомоги. Ознайомитися з переліком послуг та тарифами можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ