Today.ua

Супермаркети АТБ наполовину знизили ціни для клієнтів Ощадбанку та ще кількох банків

Мережа АТБ суттєво знизила ціни для клієнтів Ощадбанку та ще трьох банків. Вартість деяких товарів стала нижчою майже наполовину. З такою величезною знижкою їх можна буде купувати три дні на тиждень. Акція, що отримала назву "Міцні знижки", розрахована на тривалий час – до кінця цього року.

Про це стало відомо з повідомлення на сайті АТБ, повідомляє hvylya.

Акційними цінами на товари в АТБ можуть скористатися власники картки цього рітейлера. А отримати її можна у банках-партнерах цієї торгової мережі: Ощадбанку, Райффейзен Банку, А-Банку та Укргазбанку.

Таким чином, розраховуючись із допомогою картки АТБ, вони зможуть отримати знижку до 44% на всі товари в супермаркеті.

При цьому на понад 500 товарів у цій мережі встановлено ще й додаткову знижку у розмірі 5%. Вони позначені на полицях супермаркетів помаранчевими цінниками. Таким чином, купуючи товар із помаранчевим цінником, власник картки АТБ отримує знижку у розмірі 49% або майже половини вартості цього товару.

Такі "смачні" ціни для клієнтів Ощадбанку, Райффайзен Банку, А-Банку та Укргазбанку діятимуть три дні на тиждень: по п'ятницях, суботах та неділях. Акція діятиме з 26 травня до кінця року.

Незважаючи на те, що акція вже стартувала, покупці АТБ мають можливість і зараз придбати картку цього рітейлера у банках-партнерах, щоб надалі отоварюватися в цій мережі зі знижками.

Щоправда, таке зниження цін діє лише у роздрібній торгівлі. При замовленні товарів онлайн воно не працює.

Нагадаємо, дієтологи назвали список продуктів, яких варто уникати на полицях супермаркетів та вживати в дуже обмеженій кількості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ