Today.ua

У Києві можна зустріти ціни на квартири менш як 20 тисяч доларів: що пропонують за такі гроші

Незважаючи на те, що столичний ринок житла набагато дорожчий за регіональні ринки, проте навіть у Києві можна відшукати ціни на квартири до 20 тисяч доларів.

Видання progroshi розглянуло п'ять варіантів столичної нерухомості, за яку господарі не вимагають захмарних грошей. Звичайно, це не квартири на Печерську та не розкішні апартаменти у престижних житлових кварталах. Але й серед таких бюджетних варіантів є вибір.

Житло за $10 тисяч у Дніпровському районі

За такі гроші пропонують кімнату у блочному приміщенні. Якщо у нового власника немає особливих вимог до комфортності, то в таке приміщення можна відразу заходити і жити. Господарі навіть залишають покупцеві старі меблі (диван та шафи). Щоправда, ванну, санвузол та кухню доведеться ділити з тими, хто мешкає в інших кімнатах.

Серед переваг такого житла - гарна транспортна розв'язка поряд із будинком, близькість метро (лише 5-7 хвилин ходьби), великий вибір магазинів, а також дитсадок та школа поблизу.

Кімната в гуртожитку за $16 тисяч у Деснянському районі

За такі гроші господарі пропонують простору кімнату в гуртожитку з уже готовим ремонтом. Вікна кімнати виходять на зелену зону, що також важливо і допомагає створити гарний настрій.

У кімнаті встановлені металопластикові вікна. Крім того, приміщення мебльоване. Там є два дивани, шафа, стіл, а також кухонні меблі, холодильник і пральна машина.

У безпосередній близькості до місця проживання розташовані магазини, кав'ярні, салони краси, а також навчальні заклади – дитсадки, школа та гімназія.

Квартира за $17 648 в новобудові в Дарницькому районі

Таке житло знаходиться у ЖК Сонячний Дарницького району. За ці гроші пропонують однокімнатну квартиру-студію. Площа житла становить 30 кв. метрів.

Проживання в такому місці комфортне та безпечне. Житловий комплекс має свою закриту територію та відеоспостереження. Поблизу є магазини та супермаркети. До зупинки маршруток – 10 хвилин ходьби.

Проте, як видно з поданих знімків, над квартирою ще доведеться попрацювати, щоб довести її до житлового стану. Отже для покупця, який хоче відразу заходити і жити, такий варіант навряд чи прийнятний.

Квартира за $19 тисяч у Голосіївському районі

Тут пропонують однокімнатну квартиру площею 23,7 кв. метри. Житло розташоване у новобудові. І звичайно, як і з попереднім варіантом, у нього ще потрібно чимало вкластися, щоб надати йому житлового вигляду. Поки що в ньому тільки є стеля, вікна та стіни. Вікна – великі, панорамні.

Взагалі, після благоустрою ця квартира буде дуже комфортним місцем для проживання. У будинку є автономна котельня, що, звичайно, набагато знизить витрати його мешканців на опалення.

Квартира за $18 500 в районі Софіївської Борщагівки

За ці гроші можна придбати квартиру-студію на першому поверсі чотириповерхового будинку, який був збудований у 2020 році.

"Висока стеля (3,4 метри) створює відчуття простору та свободи. Планування студії розраховане на ваш зручний та функціональний спосіб життя", - йдеться в оголошенні.

З квартири є вихід на окрему терасу, що дозволить господарям будь-якої пори року насолоджуватися свіжим повітрям. У квартирі є окремий санвузол і невеликий коридор. Крім того, в житлі встановлено індивідуальну систему опалення, на все є лічильники, встановлені металопластикові вікна, а також зроблено стяжку підлоги.

У будинку також є власний паркінг та спортзал. Доповнює відчуття захищеності та комфорту своя закрита територія та система відеоспостереження.

Нагадаємо, у Києві стрімко дорожчає оренда квартир. Тому, якщо ви хочете влаштуватися в столиці всерйоз і надовго, то, мабуть, краще подумати про покупку власного недорого житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ