Today.ua

У Києві одну із найменших квартир здають за 9 тис. грн на місяць: фото

У Києві здається в оренду мініатюрна квартира в новобудові за 9000 грн. Житло має площу всього 24 кв.м. В оголошенні на сайті OLX зазначено, що квартира розташована в ЖК по вул. Ракетна, 24 у Деміївському районі.

За словами орендодавця, будинок, в якому розташована квартира-студія, ще не зданий в експлуатацію і підключений до комунікацій. Електроенергію постачають мешканцям за тимчасовою схемою підключення (використовують тільки для будівництва). Це означає, що протягом усього року, незалежно від ситуації в енергосистемі, струм подають за графіком. При цьому у квартирі немає газу, плита – електрична.

Квартира повністю мебльована, є вся необхідна побутова техніка. Крім основної кімнати, є ще спальне місце на мансарді. На підлозі – ламінат. У ванній кімнаті - плитка, є бойлер, пральна машинка.

Вартість оренди квартир у Києві у серпні почала зростати. Середня ціна оренди 1-кімнатної квартири у новобудовах у столиці стартує від 10 тисяч гривень. Вартість двокімнатних варіюється з 14 тис. до 16 тис. грн на місяць, а трикімнатних — з 24 тис. до 27,5 тис. грн на місяць.

Наплив студентів, повернення людей із відпусток, підготовка до школи, садка, зміна місця проживання ближче до навчального закладу тощо, створюють підвищений попит на житло, особливо у великих містах. Тому варто очікувати і на подальше зростання цін на оренду квартир у столиці.

Раніше повідомлялося, як переселенці можуть отримати безкоштовні квартири під Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ