Today.ua

Як працюватимуть ПриватБанк і “Ощадбанк“ під час локдауна

В Україні з сьогоднішнього дня стартував жорсткий карантин, який триватиме до 24 січня. У цей період зміниться графік роботи ТРЦ, АЗС (крім зон харчування), пошти, салонів краси, фітнес-центрів і банків.

У зв'язку з карантинними обмеженнями для населення в роботі фінансових установ відбудуться зміни.

Зокрема, відділення "Ощадбанку" будуть відкриті з 9:00 до 18:00, деякі - довше. Під час різдвяних вихідних відділення працюють в режимі вихідного дня - тобто, вони або закриті, або приймають відвідувачів за скороченим графіком.

Перевірити час роботи найближчого відділення можна на офіційному сайті банку, вибравши в меню «Відділення і банкомати», а також подивитися відділення на карті.

Відділення ПриватБанку також працюватимуть за стандартним графіком з 9:00 до 18:00 під час локдауна. Щоб перевірити графік роботи відділення ПриватБанку, на офіційному сайті потрібно вибрати пункт «Відділення» або знайти його на карті.

Інші українські банки під час локдауна працюватимуть більш обмежено. Зокрема, в "Укргазбанку" 7-10 січня будуть вихідними днями. Починаючи з понеділка, 11 січня, банк буде працювати в звичайному режимі з 9:00 до 18:00.

В "Райффайзен Банку Авалі" 8 та 9 січня будуть вихідними днями, а субота 16 січня - робоча. Інших змін під час локдауна в графіку роботи банку не відбудеться.

Раніше повідомлялося, що знімати готівку в ПриватБанку можна тепер без стояння в чергах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ