Today.ua

ПриватБанк нав'язує пенсіонерам золоті картки з величезною комісією

ПриватБанк намагається нав'язати клієнтам ті послуги, які вигідні фінустанові. Але коли йдеться про пенсіонерів, то це справжнє шахрайство. Все частіше ПриватБанк оформлює пенсіонерам золоті кредитні картки, за обслуговування яких їм щомісяця потрібно віддавати відсоток зі своєї пенсії у якості комісії за користування карти.

Одна з клієнток ПриватБанку залишила відгук на сайті Мінфіну, в якому розповіла, як її мамі-пенсіонерці оформили золоту карту, але не сказали, що за обслуговування потрібно щомісяця платити 200 гривень.

"У матері закінчився термін дії кредитної картки, вона поїхала в Нововоронцовське відділення ПриватБанку. Дівчата їй зробили карту, але не звичайну, а золоту, мотивуючи це тим, що там менший відсоток по кредиту знімає, але промовчали про те, що є там якась то страховка або обслуговування. У підсумку з пенсійної картки додатково стали знімати 200 гривень на кредитку! ", - написала жінка.

Дочка пенсіонерки дізналася про щомісячне списання 200 гривень з пенсійної картки мами зовсім випадково через додаток Приват24, і була шокована, як банк розводить нещасних пенсіонерів. При пенсії 2000 гривень у пенсіонерів ще знімають чималу комісію.

"Мабуть отримують бонуси за відкриття цих карт. Будемо серйозно розбиратися з таким обманом. Слів немає просто", - додала жінка.

Раніше повідомлялося, що клієнтці ПриватБанку, яка захотіла закрити свій рахунок ФОП, заблокували доступ до рахунку і видалили акаунт в клієнт-банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ