Today.ua

ПриватБанк змінює клієнтам пін-коди та знімає гроші з карток без їх відома

ПриватБанк часто звинувачують в шахрайстві з банківськими картами. У клієнтів з рахунків пропадають великі суми грошей, які вони потім не можуть собі повернути.

Одна з клієнток ПриватБанку поскаржилася на днях, що у неї з рахунку зняли 20 700 гривень, причому транзакція відбулася не в тому місті, де проживає жінка. Крім того, ПриватБанк змінив пін-код клієнтці в цілях безпеки, про що вона дізналася пізніше. Подробиці інциденту жінка повідомила на сайті Мінфіну.

"Живу в місті Івано-Франківськ, 4 грудня вранці з карти зняли 20 700 гривень. У виписці операція по зняттю грошей відбулася у Львові !!! Моя карта ніколи не була у Львові, вона завжди зі мною. Що найцікавіше, через 30 хвилин після цієї транзакції, прийшла СМС про те, що ПриватБанк змінив мені пінкод в цілях безпеки! Як можна зняти 20 700 гривень в банкоматі без карти та ще й в іншому місті?! ... ", - пише обурена клієнтка.

Служба безпеки ПриватБанку прийняла заяву клієнтки, і вона чекає повернення своїх коштів. Поки жінка має намір зв'язатися зі своїм юристом, який допоможе їй вирішити питання з банком.

Раніше інша клієнтка ПриватБанку поскаржилася на те, що банк зняв у неї з рахунку велику комісію за оплату товару на сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ